Information

Information om Fjärilens förskola

Hos oss finns det plats för 55 barn fördelat på tre olika avdelningar, Hagen, Ängen och Kullen. Vi består av en personalstyrka på 9 personer och vi har både förskollärare och barnskötare hos oss.  Vi arbetar tätt ihop och är ofta tillsammans allihopa. 

Förskolans måltider

Vi beställer maten via Gustavssons Cater. Att vi har uppdaterade vistelsetider för era barn säkerställer att vi får maten att räcka till eller att vi inte slänger bort mängder av mat. 

Oömma kläder

Vi leker och är aktiva större delen av dagen och en del av lärandet innebär att vi skapar med exempelvis målarfärg. Vi uppmanar därför till att barnen har oömma kläder, det händer såklart att kläder ibland blir smutsigt under dagen.  

Lediga föräldrar innebär lediga barn

Ditt barn behöver också ledighet och möjlighet till att varva ned. Att vara på förskolan är skoj men slitsamt så även om barnet trivs hos oss ska det vara ledigt om vårdnadshavare är ledig.

Hämtning/lämning av annan än vårdnadshavare

Vi vill gärna att ni meddelar om det är någon annan än vårdnadshavare som hämtar eller lämnar barnen. Detta så att både personal och barn är införstådd om vem som hämtar eller lämnar. Detta är givetvis också för säkerheten för er vårdnadshavare. 

Kontaktuppgifter


Rektor:

Christina Lahti
Telefon: 070-2690243 (ej SMS)
Mail: helene.granath@vaxsjobyskola.se

Förskolans telefon
​​​​​​​070-520 44 78

Dokument